El Quart i el CanGibert renuncien a la seva plaça a Tercera Catalana; la Juve Lloret i l’Empuriabrava B optarien a ocupar-la

Portal7

La UE Quart i la UE Can Gibet han anunciat en els darrers dies en un comunicat que la greu crisi econòmica a causa del covid – 19 ha colpejat la seva estabilitat monetària. Per aquest motiu, ambdòs clubs han adoptat la dràstica decisió de renunciar a la plaça que ocupava el seu filial a Tercera Catalana de cara a la pròxima temporada.

Aquesta vacant provoca un efecte dominó que podria beneficiar als millor tercers classificats dels grups gironins de Quarta Catalana. Ara com ara, 55 equips formarien els tres grups de la província a Tercera i l’ascens de la Juventus Lloret i Empuriabrava B (millors coheficients) provocaria la distribució de tres agrupacions amb 19 equips cadascuna.

La FCF encara s’ha de pronunciar i confirmar aquests ascens. Jafre i Penya Esportiva Montagut són els altres dos equips que esperen el seu torn d’ascens.

COMUNICAT UE CAN GIBERT

 

COMUNICAT UE QUART

En altres circumstàncies no faríem aquest comunicat, però malauradament el COVID – 19 també afecta a la salut econòmica del club i per aquest fet ens veiem amb l’obligació de no inscriure l’equip amateur que militava a Tercera Catalana. Desitgem molta sort als jugadors que per aquest motiu no tindran cabuda en l’equip de Segona Catalana, i agraïm sincerament la seva predisposició i comprensió a la decisió presa per aquesta Junta Directiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.