Hueta, president La Florida: “L’estrena de la nova gespa estava programada per a la setmana vinent”

La Florida

El vandalisme ha colpejat cruelment La Florida CF. El club de L’Hospitalet de Llobregat ha patit en la seva pròpia instal·lació un incendi intencionat durant la matinada d’aquest dijous, i que ha calcinat la nova gespa que s’estava ubicant al Municipal.

“A les 4 d’aquesta nit, algú ha cremat la gespa del Municipal i, creiem, que el mateix vàndal ha trucat els Bombers de forma anònima”, afirma el president de l’entitat, José María Hueta.

Feia 10 anys que el club riberenc espera gespa nova i hi havia la previsió d’estrenar el nou ‘verd’ a partir de la primera quinzena del mes de juliol. Aquesta barbàrie endarrereix el calendari previst i, possiblement, no serà fins al mes d’agost quan, per fi, els 17 equips del club puguin gaudir de la seva nova plantació.

“L’Ajuntament ha de rectificar la part de la gespa afectada i això allarga el calendari de finalització. Fa 10 anys que el Municipal té la mateixa gespa i ja s’havia de substituir l’estiu anterior”, afegeix Hueta.

Renovació massiva a la ciutat

A L’Hospitalet, no només La Florida renovarà la seva gespa de cara a la pròxima temporada sinó que d’altres instal·lacions i clubs veïns també estrenaran nou terreny de joc. Es tracta dels camps de Can Buxeres, L’Hospitalet Centre, Provençana, Feixa Llarga i Pubilla Cases, i dels camps de futbol 7 de Can Buxeres i Puig Gairalt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.