El Veterans de Catalunya bufa 50 espelmes

Veterans de Catalunya
L’Associació de Futbol Veterans de Catalunya celebra el 50 aniversari, adaptant-se a la
convivència amb el Covid-19, amb esdeveniments com una exposició commemorativa per les noces d’or del club i la Medalla d’Honor de Barcelona.
Xavi Fortes

50 anys són pràcticament una vida i l’AF Veterans de Catalunya ha decidit festejar aquest mig segle malgrat la pandèmia del coronavirus. Una exposició a la seu del districte de Les Corts és l’acte amb el qual es dona el tret de sortida a les commemoracions. La mostra recull la història de l’entitat, amb una sèrie d’objectes com samarretes històriques o fitxes antigues de jugadors, que ells mateixos poden endur-se si troben la seva. L’exposició té lloc poques setmanes abans de la recepció de la Medalla d’Honor de Barcelona, màxima distinció de la ciutat i el guardó més important a la història del club, en reconeixement a la promoció i compromís amb els valors de l’esport.

L’exposició es podrà veure fins el divendres 30 d’octubre a l’edifici de la plaça Comas, a Les
Corts. Personalitats del consistori, de la FCF i exmembres i jugadors de Veterans de Catalunya ja han visitat l’espai, destacant la dificultat d’arribar a mig segle de vida essent un club tan familiar i modest. Des de l’any 1970, primer amb equips de veterans, i des de fa dècades amb els de futbol base, els conjunts del club trepitgen els terrenys de joc amb la mateixa il·lusió: simplement jugar al futbol. No tot és futbol modern i aspiracions a ser futbolista professional o semi-professional. Veterans tracta de mantenir un esperit primigeni mentre modernitza alguns aspectes de l’entitat.

Un altre dels actes del 50 aniversari serà el partit que disputarà el primer equip de Veterans, de Tercera Catalana, contra els juvenils del RCD Espanyol el proper 8 de desembre. Sempre adaptant-se a la situació actual i la normativa vigent, s’estan organitzant altres actes esportius i solidaris per festejar una data única i especial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.