‘Ferri’ Alaman inaugura la primera jornada amb… 6 gols!

CF Batea

Quants partits necessita un jugador per acumular mitja dotzena de gols en una temporada? N’hi ha que deu, n’hi ha que quinze o, simplement, un. El davanter del CF Batea Ferran Alaman ‘Ferri’ (35 anys) va foradar la porteria rival, ni més ni menys, que fins a sis vegades. Una xifra que es diu ben aviat però que està a l’abast de molt pocs jugadors. La víctima va ser el Sant Jaume d’Enveija en el matx que va acabar 9-2 del Grup 1 de Tercera Catalana.

“Sóc ambiciós i sempre vull marcar els màxims gols possibles. Va ser un partit que se’ns va posar de cara ja ben d’hora i on, a més, em sortia gairebé tot”, afirma en ‘Ferri’, que de les sis dianes, es queda amb la que va anotar de cap després d’un servei de cantonada en una jugada d’estratègia. “El meu rècord va ser l’anterior temporada on vaig fer quatre gols en un partit. Vull superar les 33 dianes que vaig anotar l’any passat”, confessa.

Ja és tradició que quan un jugador anota tres gols s’emporti la pilota a casa, però en el cas d’en ‘Ferri’ s’hauria d’haver emportat dues: “No em vaig poder emportar la pilota perquè si no després ens quedem sense pilotes per a entrenar. Ja fora broma, un cop acabat el partit els companys em van felicitar i va ser molt emotiu perquè estic en les meves últimes temporades”.

“He tingut ofertes d’equips de categories superiors, però em quedo al Batea”

Cal recordar que, després de passar pel Balaguer, Pobla de Mafumet, Torreforta, Morell, El Catllar, Valls i actualment al Batea, el davanter ja està pensant en la retirada tot i que ha tingut ofertes per canviar d’aires: “Ara em trobo en un club d’amics que, tot i tenir ofertes d’equips de categories superiors, vaig decidir quedar-me perquè els meus fills em vegin gaudir d’aquest esport que tant m’ha donat”.

“L’objectiu d’aquesta temporada és intentar pujar de categoria. Tenim equip per estar en les primeres posicions, i amb l’Olímpic Mora d’Ebre i La Cava estarem lluitant per l’ascens”, destaca en ‘Ferri’ fent un balanç de tot el que vindrà aquesta temporada 20-21.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.