Manu Amorós, el pitxitxi del futbol català

Amb una ràtio d’1,7 gols per partit, el davanter de la UD Jafre (Quarta Catalana, grup 29) Manu Amorós s’ha convertit en el màxim golejador del futbol català aquest curs. Ni més ni menys que 36 dianes en 21 partits i amb jornades encara per disputar-se. Es diu aviat, però, no són xifres a l’abast de tothom.

“Era conscient que era un dels màxims golejadors de la competició, però no a nivell català. Pensava que potser faria màxim 25 gols. Tot és gràcies als meus companys, ja que amb tan sols una mirada, molts d’ells saben on m’han de posar la pilota”, assegura Manu Amorós.

“Cal tenir molta confiança en tu mateix i estar allà on has d’estar en el moment oportú”, admet com a clau per arribar als 36 gols que ha anotat, tot i que d’aquest total, es queda amb un de ben especial: “Va ser al camp del Palamós, on vaig rebre una bona assistència en llarg i des de ben lluny vaig colpejar a l’escaire. Va ser a la cinquena jornada i des d’aquell moment tot va anar sobre rodes”.

“Vull superar els 36 gols l’any que ve amb el Jafre”

Després de passar per les categories inferiors del Torroella, Figueres, Girona, L’Escala (entremig amb un any aturat perquè volia dedicar-se la música), per fi va fer el salt al primer equip de L’Escala, el Torroella de nou, el Vilademat i finalment aquesta temporada debutava amb el Jafre on han finalitzat tercers, i on espera estar la temporada vinent: “Ha estat el millor any de la meva vida, no he patit cap lesió, i vull superar els 36 gols l’any que vinent”. 

Val a dir que avui dia en Manu no viu només del futbol, ja que treballa a un xiringuito de platja que va combinant amb l’habilitat d’anotar gols. “Només he viscut del futbol l’any que vaig jugar amb el primer equip de L’Escala i perquè encara vivia amb els meus pares. Actualment puc combinar bé el meu treball, ja que quan acaba la temporada d’estiu al xiringuito, comença el futbol”, afirma.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.