COMUNICAT / Gol Cat s’integra a Jornada Previa a partir de la temporada 2020 – 2021

 

COMUNICAT

Estimats seguidors,

Ens complau informar que, a partir de la temporada 2020 – 2021, la plataforma digital GolCat i les seves xarxes socials s’integraran al projecte comunicatiu Jornada Previa, en un pas endavant per tal d’informar amb la màxima professionalitat possible sobre el futbol català.

Una unió total entre dues de les referències comunicatives dels darrers anys, tant a nivell català i especialitzat com és Gol Cat, com a escala més local i de proximitat com és el cas de Jornada Previa. Ambdues plataformes curen l’esport de casa nostra amb una línia editorial molt semblant i per aquest motiu s’entrellacen a partir d’aquest mes de juny.

L’activitat als perfils de Twitter, Facebook i Instagram de Gol Cat tornaran a tenir la seva normalitat de temporades anteriors, amb la informació futbolística del nostre territori alhora que s’integrarà al web jornadaprevia.es un espai concret Gol Cat, en català.

Aquesta operació suposa un creixement exponencial a Jornada Previa, tant a nivell web com xarxes socials, amb la incorporació del referent comunicatiu del futbol català més amateur durant la darrera dècada.

Desitgem que aquest acord d’integració de Gol Cat a Jornada Previa sigui fructífer per tal de potenciar la difusió de l’esport local i amateur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.