Arrenca la temporada més atípica

Benvolgut futbol català,

Aquest cap de setmana comença el curs 2020 – 2021. Pràcticament set mesos després de la darrera jornada de lliga (algú se’n recorda?), torna el nostre estil de vida, el nostre estimat que durant molts dies, setmanes i mesos hem trobat a faltar. Tot i això, som conscients que no serà una temporada normal (Mira per on que torna GolCat i tot).

Matí, tarda i nit tindrem la Covid-19 al cap. I si encara no has acceptat que aquesta serà la nova normalitat, malament anem. Però no només estem parlant de futbol sinó també del teu dia a dia. De la teva rutina i de la teva família. Nosaltres toquem de peus a terra perquè sabem que algun partit programat a la nostra agenda caurà, i haurem de buscar alternatives. I tu, entrenador, jugador, directiu o aficionat, també hauràs de tenir molt viva aquesta realitat. De fet, aquest cap de setmana ja n’hi ha partits ajornats i la setmana vinent, amb l’inici de la Quarta Catalana, seran molts més. Ni nosaltres ni vosaltres ho tindrem gens fàcil aquest any. Vosaltres per poder jugar i nosaltres per poder fer cobertura de partits.

També serà responsabilitat de tots, i fem referència més aviat als aficionats, ser partícips dels protocols a cada camp de futbol i obeir la normativa. Que no és tan difícil, home! N’hi ha entitats amb més poder humà que d’altres i hem de col·laborar tots plegats perquè després no tinguem impotència o decepcions quan es facin partits a porta tancada.

Feta aquesta introducció/conscienciació, agraïm tots els missatges rebuts durant els darrers quatre mesos a través de les xarxes socials de GolCat. El llegat és immens així com la responsabilitat que tenim a partir d’ara. Tornem a començar, amb l’objectiu d’intentar recuperar la visibilitat que va arribar a tenir GolCat fa tres temporades.

Per aquesta raó, la comunitat de GolCat és la de tot el futbol català territorial, des de Primera fins a Quarta Catalana. La vostra mirada també ajudarà a fer que pugueu tenir visibilitat i difusió allà a on no puguem arribar. Ja sabeu que teniu al vostre abast el nostre contacte a través de les xarxes socials i el mail infogolcat@gmail.com. Així mateix, també ens podreu ajudar a fer que el projecte creixi, amb el vostre suport.

Dit això...Ens veiem a la gespa!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.