El Guíxols torna a començar

Guíxols

L’Ateneu Esportiu Guíxols escriurà a partir d’aquesta setmana un nou capítol als seus més de 106 anys d’història. A finals del mes de maig, la junta directiva del club del Baix Empordà, encapçalada per Jordi Cambronero, va anunciar que no es presentaria en les eleccions d’aquest mes de juny, a causa de les dificultats que comportava liderar el projecte, entre aquestes, amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la data d’entrega de les subvencions anuals.

Durant les darreres setmanes, el futur del club era incert. El tècnic Toni Sánchez va publicar a Twitter una carta de comiat i jugadors com Brice Keumanga, Gasca, Rivas o Sangare han fet el salt a Primera Catalana. D’altres, encara no s’han pronunciat i es troben a l’espera de conèixer el futur del club.

Aquesta setmana, però, l’entitat anunciarà la nova junta directa i el nou entrenador que dirigirà l’equip. Els nous responsables del Guíxols encara es troben immersos en la burocràcia que comporta l’arribada a un club esportiu. Tot i això, ja tenen decidit qui serà el nou entrenador i es treballa en la renovació dels jugadors.

Un equip de Segona Catalana, de moment

El Guíxols competirà al grup 1 de Segona Catalana després de tenir a tocar el retorn i l’ascens a Primera Catalana. Va ser el quart millor segon classificat de tota la Segona Catalana però amb un doble ascens dels equips catalans a Segona Divisió B els hi podria donar aquest ascens a Primera. Fins al mes d’agost no sabrem si el Guíxols és de Segona o Primera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.