El Martinenc – Martorell, primer partit de la jornada a la FCF TV

Arrenca una nova temporada d’streamings amb el partit del subgrup 2B de Primera Catalana entre el FC Martinenc i el CF Martorell, que es jugarà el diumenge 4 d’octubre a les 12.00 hores.

Les retransmissions en streaming de Primera Catalana tornen aquest cap de setmana a la nova FCF TV amb el partit del subgrup 2B entre el FC Martinenc i el CF Martorell, que es jugarà el diumenge 4 d’octubre a les 12.00 hores. D’aquesta manera, la Federació Catalana de Futbol, en el marc del projecte TOTS SOM UN EQUIP, dona continuïtat, per tercera temporada consecutiva a les retransmissions en directe de Primera Catalana, amb la principal novetat que enguany s’incorporaran també encontres de la base i de futbol femení.

Les retransmissions dels encontres aniran a càrrec dels periodistes esportius Sergi Mas i Joan Blanch, amb l’anàlisi tècnic a càrrec dels tècnics convidats. Els espectadors gaudiran de les imatges que mostraran dues càmeres de televisió i les repeticions de les jugades. A més, els duels es podran comentar a les xarxes socials a través de la nova etiqueta #FCFenDirecte i #FCFTV.

Les ‘transmis’, també a la nova FCF TV

La novetat més destacada d’aquest curs és la nova plataforma de l’FCF TV, el projecte digital més ambiciós i il·lusionant de la Federació Catalana de Futbol. Tots els contiguts es poden trobar a la carta al web fcf.tv, que properament estarà disponible com a App de descàrrega i accés gratuït, en els nous models d’Smart TV de les marques Samsung i LG.

Recordem que en funció de l’interès dels partits de cada jornada, la Federació Catalana de Futbol escollirà el duel que retransmetrà a través de l’FCF TV i que s’anunciaran prèviament a la pàgina web federativa. Un cop finalitzin, els encontres quedaran penjats a la nova plataforma digital fcf.tv per a la seva posterior visualització. En els dies previs als partits, a la portada de la pàgina web de la Federació s’ubicarà un baner des del qual es podrà accedir directament al canal del directe.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.