GolCat i Assessorament del Futbol Català recuperen el seu vincle

La temporada 2020 – 2021 arrenca aquest cap de setmana amb la disputa de la primera jornada a Primera, Segona i Tercera Catalana. Amb aquesta positiva notícia arriba una altra a favor del nostre futbol català.

GolCat i Assessorament del Futbol Català recuperaran el seu vincle i fructífera relació que ja van tenir fa tres temporades i que, a partir del curs d’enguany, tornaran a germinar novament.

Assessorament va néixer fa pràcticament una dècada i dóna cobertura a les necessitats que tenen diversos col·lectius del futbolcat, on hi destaquen clubs, entrenadors i jugadors. Tant en el futbol base com a nivell amateur del nostre país, molt poderós a escala esportiva i amb un nivell de futbol excels.

Durant els darrers anys, més de 250 partits enregistrats són la gran prova de la satisfacció per part dels clients d’Assessorament del Futbol Català. L’scouting és una dels principals serveis que més demanda té per part del públic, i un dels principals serveis que més èxit en té.

D’altra banda, entrenadors o jugadors també poden contactar amb el nostre nou partner per treballar braç a braç en la confecció del seu equip o ajudar a trobar conjunts als jugadors sense equip.

Podeu trobar més informació i actualitat a les seves xarxes socials: Twitter, Instagram i Facebook.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.