L’ Atlètic Júnior encapçala la fase ‘retorn a la gespa’

Atlètic Júnior

L’Atlètic Júnior d’Alberto Morales ha estat l’alumne avantatjat de la Segona Catalana a tornar a calçar-se les botes i tornar a trepitjar la gespa d’un camp de futbol. El club santcugatenc disposa d’instal·lació esportiva pròpia i es va poder avançar a la majoria de la resta d’entitats catalanes, que hauran d’esperar al pròxim dilluns 22, quan obriran els municipals amb competència consistorial.

“El primer equip ha començat a exercitar-se a la gespa sota el protocol que estipula Sanitat i les pertinents mesures de protecció. Són entrenaments individuals i, sobre tot, molt personalitzats i concrets, sense cap tipus de contacte. Respectem els 90 minuts d’entrenament i sota les ordres de cada entrenador n’hi ha 10 jugadors”, ens argumenta Morales.

Malauradament, encara no poden “planificar entrenaments en grup ni tampoc existeix relació social entre els jugadors al camp”. Tot l’equip arriba al complex amb l’equipació d’entrenament i la seva pròpia aigua i no poden fer-ne ús dels vestidors.  “El protocol sanitari el tenim força bé interioritzat”, afegeix.

Ni postemporada ni pretemporada

“És difícil definir en quin punt de l’any ens trobem. No és ni postemporada ni pretemporada. Més aviat intentem mantenir l’activitat física dels jugadors al camp. Estem parlant d’entrenaments lúdics perquè no hi pot haver contacte ni estratègia ni tàctica. Fem exercicis sense una exigència força alta”.

Morales no creu que els entrenaments s’allarguin més enllà del mes de juliol. “Esperem saber el calendari de la temporada a finals de juny. Hi ha el rumor que el curs comença a finals d’octubre. Fa 15 anys que porto vinculat al futbol amateur i mai he tingut un mes d’agost sense futbol però tampoc vacances. Pràcticament segur que tornarem a l’activitat al setembre”.

L’objectiu del Júnior 2020 – 2021 és renovar bona part dels jugadors de la temporada d’enguany. “Som un club que aposta per la joventut, molt associatiu i volem construir un estil propi a partir de la pilota. L’ambició sempre hi és i esperem mantenir un projecte continuista del curs que ha finalitzat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.