La immortalitat del Parets B

CF Parets

Què vau fer ahir? Guanyar! I avui? Guanyar! I demà? Guanyar! I així successivament durant 21 jornades seguides. Perquè aquesta ha estat la ratxa de partits consecutius superats que ha arrossegat el Parets B en la temporada de la seva estrena. Fins que una pandèmia ha aturat la ratxa extraterrestre que acumulava el filial del conjunt vallesà al grup 6 de Quarta Catalana. Aquesta és la història de l’equip de Javi López.

“Vam començar el projecte al mes de maig i l’objectiu era construir un equip de la casa, que hagin format part del futbol base i així va començar el filial. Volíem fer una temporada positiva, formant els jugadors i els resultats han estat bons”, descriu el míster de l’únic conjunt català que no ha deixat escapar cap punt. 63 punts de 63 possibles. Bogeria!

Amb la boca petita i de portes cap en dins, a principi de temporada, el cos tècnic i els jugadors aspiraven a l’ascens de categoria. Cap rival ha pogut apropar-se al ritme de punts acumulats del Parets B. “Èrem conscients que el nivell de la plantilla era superior a Quarta Catalana. Això, però, no t’assegura res. Havíem de treballar, fer el nostre joc i ser constants a la gespa. I amb aquestes premisses s’afrontava el curs. El cos tècnic era conscient de la feina a fer i l’objectiu nostre era pujar”, afegeix López.

Les individualitats no destaquen per sobre de ningú i la taula de golejadors es troba molt repartida, “fins i tot, n’hi ha defenses amb un bon grapat de gols”, és “un conjunt sense un únic referent al camp”. “No ens hem relaxat mai i sempre volíem més. Setmanalment fixàvem un objectiu a curt termini. La filosofia era ‘partit a partit’ perquè la feina ben feta té resultats. En cap moment va aparèixer la paraula relaxació al vestidor”.

La possibilitat de tancar la campanya amb tots els punts al sarró ha estat un extra de motivació. Sempre atents a les classificacions de la resta de grups. “Els jugadors tenen al seu abast qualsevol dada gràcies a les xarxes socials i èrem conscients de la nostra imbatibilitat. Era un dels reptes afegits: no perdre cap punt en tota la temporada. Això també motiva el grup”, reconeix l’entrenador.

Un grup ‘made in’ Parets

A més a més, si aquest ascens encara el fa més transcendental i màgic és la quantitat de jugadors formats al club, que hagin superat una mínima etapa de la seva formació al CF Parets. “Pràcticament tots els jugadors han jugat al futbol base del Parets. Tots són nois de Parets o pobles propers. El 90% del grup segueix a Tercera Catalana, n’hi ha un parell de nois que fan el salt al primer equip i és un salt molt important. Tenen nivell i tindrà l’oportunitat a Primera Catalana”, afirma orgullós Javi López.

Molta sort al nou repte de Tercera Catalana, Parets B!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.