La UE Jafre no competirà la temporada 20/21 “per la poca seguretat en el risc de contagi”

UE Jafre

La Unió Esportiva Jafre, que anava a competir aquesta temporada 2020/21 a Quarta Catalana, ha decidit que es planta i que no jugarà. Així ho ha fet saber a través d’un comunicat on ha explicat les raons d’aquesta decisió definitiva.

“A causa de la poca seguretat per evitar els riscos de contagi i propagació de la Covid-19 amb què la FCF (Federació Catalana de futbol) ens insta a competir, la Junta, el cos tècnic i la plantilla de jugadors que conformen el club de futbol, ens hem plantat i hem decidit no competir, ni fer amistosos, ni entrenar fins que les mesures de contagi i propagació del virus siguin molt més baixes o nul·les”, han afirmat.

Tot i això, han deixat clar que no desapareixerà el club ni deixaran de treballar en el projecte esportiu, ja que restaran a l’espera “d’unes millors condicions que no posin en risc les nostres vides, ni les del nostre entorn més proper”.

“Això significa que aquesta temporada no recollirem carnets de socis, ni farem participacions de loteria de la Grossa, ni organitzarem la Quina habitual de final d’any, i evidentment, tampoc utilitzarem les instal·lacions esportives municipals fins que la situació no sigui més segura i viable”, han afegit al comunicat. De fet, el Jafre va renunciar a l’ascens a Tercera Catalana per motius econòmics, ja que la llunyania no els hi permetia fer front als desplaçaments.

En una situació idèntica trobem dos equips més del futbol català, en aquest cas a Lleida.    El Benavent, de Tercera Catalana, i el Les, de Quarta, també han decidit no iniciar la temporada 2020 – 2021.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.