Santboià, Guíxols, Campdevànol i Jafre també juguen la promoció d’ascens a Segona B

David Ferrer / Santboià

A partir del pròxim 18 de juliol, l’Estadi Municipal de Badalona acollirà la promoció d’ascens a Segona Divisió B, i ho farà a porta tancada. Però això no vol dir que no tindrà públic, i tant que el tindrà! I ben repartit pel territori català. Perquè d’aquestes eliminatòries i partits, n’hi ha quatre equips no participants que podrien assolir, de retruc, un ascens de categoria: Santboià (a Tercera Divisió), Guíxols (a Primera Catalana), Campdevànol (a Segona) i Jafre (a Tercera). Tots quatre són ara mateix a la primera posició de la seva llista d’ascensos compensats.

Tot i que no és del tot segur que es puguin confirmar – la RFEF i l’evolució de la pandèmia de la covid així ho certificarà – la possibilitat que aquests quatre equips puguin ascendir és a sobre de la taula i es pot produir en aquestes possibles situacions:

  1. L’Hospitalet (campió de Tercera) queda eliminat del play-off català però ascendeix a Segona Divisió B perquè n’hi ha vacants. La RFEF va notificar en la circular 66 del mes de maig que hi hauria una ronda extra de play-off per als equips campions no ascendits, sempre i quan siguin més de dos els campions eliminats.
  2.  L’Hospitalet (campió de Tercera) queda eliminat però supera la repesca.

No hi haurà més ascensos si… L’Hospitalet ascendeix al play-off català.

Aquesta és ara mateix la situació i, a tot tardar, es podria disputar la repesca de campions durant el cap de setmana del 15 i 16 d’agost. Haurem d’esperar l’evolució de tots els play-of arreu de l’Estat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.