Vilanova del Camí i 5 minuts fatídics: d’assolir l’ascens com a campió a quedar-se sense premi

@jinsa_fotografia

Des de la jornada 17 de lliga, el Vilanova del Camí de Nil Burria ha defensat la segona posició del grup 7 de Quarta Catalana. Un esglaó que, després de finalitzar la temporada a conseqüència de la crisi del coronavirus, es traduïa en posició d’ascens a Tercera Catalana. Un dolç caramel que premiava la bona temporada de l’equip.

Però quan tot semblava una realitat, l’ascens no ha estat possible i els jugadors han quedat incrèduls. “Quan vam veure la classificació, no ens creiem que ja no érem segons. Quan va finalitzar la jornada 21 de la nostra lliga, a la taula érem segons. El tercer classificat (Pobla Claramunt), en canvi, li va succeir exactament el mateix però a la inversa. Ells alegria plena i nosaltres decepció absoluta. Hem presentat un recurs perquè considerem que l’ascens ha de ser nostre i ens van dir que encara quedava pendent el partit de la segona volta i per aquest motiu no es podia aplicar la normativa pertinent”, descriu el president del Vilanova, Carlos Fernández.

A tot Catalunya, el grup 7 de Quarta és l’única lliga on hi ha un triple empat a punts (52) entre els tres primers classificats. Una conjuntura que s’ha sentenciat amb l’ascens de l’Esparraguera i la Pobla de Claramunt, i el Vilanova del Camí amb la mel als llavis.

Fernández considera que “s’hauria haver mantingut la classificació tal com es trobava al termini de la temporada” i respectat la normativa en cas de triple empat: primer considerar els duels directes entre els equips implicats, en segon terme el golaverage particular i, finalment, la diferència de gols general.

A més a més, la frustració encara és major perquè en la jornada abans del confinament, el Vilanova va empatar a dos gols davant el líder, igualant el matx l’Esparraguera al minut 85. La victòria a favor dels vilanovins s’hauria traduït en l’ascens com a primer de grup.

Ara com ara, s’haurà d’esperar per poder ascendir: “no sabem si ara mateix hi ha renúncies. Nosaltres som el quart equip al llistat per compensar ascensos”, afegeix el president.

Sigui com sigui, la temporada del Vilanova ha estat ascendent i lluitant entre els equips capdavanters.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.